Uspješne priče

"Damir je bio jedan od naših klijenata koji je želio da pronađe posao u inostranstvu. Preko naše agencije, Damir se prijavio za više poslova u različitim zemljama Evropske unije. Na kraju je dobio poziv za intervju u jednom od najvećih proizvodnih pogona u Njemackoj. Mi smo mu pomogli da se pripremi za intervju i na kraju je dobio posao! Danas Damir uspješno radi u Njemackoj  i zahvaljujući našoj agenciji, ima priliku da započne novi život u inostranstvu."


"Alen je želio pronaći posao kao CNC tehničar u inozemstvu. Kada je pronašao oglas za posao na našoj stranici, odmah se prijavio. Nakon što je aplicirao, dobio je poziv za intervju u jednoj od vodećih obrtničkih tvrtki u Švedskoj. S našom pomoći, Alen se uspješno pripremio za intervju i konačno je dobio posao!


Kad sam vidio oglas za posao kao vozač viljuškara na stranici Posao Inostranstvo, odmah sam se prijavio. Nisam mogao vjerovati kad su me pozvali na intervju u jednu od najvećih građevinskih tvrtki u Nizozemskoj. Bez pomoći agencije, ne bih znao što da radim, ali s njihovom pomoći u pripremi za intervju, uspio sam dobiti posao!

-Goran


"Boris je iskusni CNC operater iz Hrvatske. On je već nekoliko godina radio u lokalnoj metaloprerađivačkoj kompaniji, ali je želio da se razvija i proba nove mogućnosti u inostranstvu. Boris je pronašao oglas za posao CNC operatera u Njemačkoj na našoj web stranici i odlučio da aplicira. Nakon što je dobio pozitivan odgovor od naše agencije, Boris je nakon mjesec dana počeo raditi u prestižnoj metaloprerađivačkoj kompaniji u Stuttgartu."